07-12-07

weekend

Vrijdag avond weeral ...

De leraar van photoshop had direct een oplossing ... ik mag het examen thuis maken ! Het is eigenlijk wel een nadeel , ik kan aan niemand iets vragen als ik het niet weet ... Maar ik kan er wel alle tijd voor nemen en ik weet wel waar ik met mijn vragen terecht kan ! En er zijn nog bloggers genoeg die photoshop gevolgt hebben hé ... In geval van nood weet ik die wel te vinden ! Maar ik denk dat het wel zal meevallen . Als ik er maar door ben en naar het tweede jaar kan is het voor mij al lang goed . We gaan volgende week het examen overlopen en dan is het voor mij de rest thuis maken en voor de rest de week nadien in de klas .

Het voedingssalon was gezellig , nadat we alles gezien en geproefd hadden zijn we lekker gaan eten . Geen broodje of pizza , wel vietnamees ! Het heeft ons heel goed gesmaakt . En het voornaamste we hebben lekker bij geklest ... het was lang geleden .

Vandaag heb ik hier een beetje gepoets ... iets wat ik niet graag doe maar het moet af en toe gebeuren hé ! Vicky , het zicht is proper ... de rest is voor maandag hé , foei ... Ik ben blij dat je terug komt , dat merk je wel zeker !

zu-wintertimewa

Commentaren

Poetsen als't nie vuil is??? Hahahaha, normaal is de bedoeling dat het huisje vuil is als de poetsvrouw komt ;o)! Kvind het toch fijn dat je aan me denkt!! En ja, ook ik ben blij dat ik terug naar mijn klantjes kan gaan! Thuiszitten is leuk, als ge u goed voelt! Ik heb er eigenlijk niet echt van genoten maar kom... Da's voorbij!!
Goei weekendje nog & tot maandag hé!!
Kuzzzz, Vicky-zonder-kronkels-in-de-benen ;o)

Gepost door: Vicky | 07-12-07

:-) Handig zo een poetsvrouw in huis ... maar dat doe ik toch liever zelf ... en tijd hebben we daarvoor genoeg he, met onze job. Maar ik weet dat jij er een hekel aan hebt ... dus dan heb je dat zo heel mooi opgelost he. ;-)
Dat photoshopjaar is snel ten einde. Moet je dan wachten tot september voor het 2de jaar? Of begint dat dan al in januari?
Ik wens je nog een fijn weekend toe.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 07-12-07

Goede middag Carine ;o))) ... schiet ze maar af die vragen hé, ge weet dat ik klaar sta om je te helpen voor zover als ik he kan natuurlijk hé ;o) Fijn dat je die test thuis kan doen, op die manier kan je daar in alle rust over nadenken en heb je dat stress gevoel niet hé... ik hoor het wel van jou als je "vast" zit.

Haha, ik lees dat het vietnamees geworden is... lekker? Ik heb dat dus nog nooit gegeten, laat staan dat ik weet waarop het trekt maae als jij het mocht zal ik het ook wel lusten hé ;o) En de babbel met de vriendin was ook leuk... besluit, het was een fijne namiddag ;o)

Eneuh... dat je niet graag poetst Carine... ieder zijn ding hé en jij zal je liever bezighouden met andere taken in het huishouden hé en zo laat je inderdaad nog wat over voor "Vicky" ;o)

Maak er alvast nog een fijn weekend van... hier regent het volop...

Lieve groetjes voor jou en het gezinnetje
Lucky

Gepost door: Lucky | 08-12-07

Een fijne zondag gewenst.

Gepost door: Annick | 09-12-07

De commentaren zijn gesloten.