17-12-07

het zit erop !

Ben bij dat de nachtjes gedaan zijn , het was druk . Niet bij mij maar wel op de dienst waar ik moet gaan helpen ! Je kan merken dat het naar het einde van het jaar gaat . Op die vier weken dat ik thuis was , waren er 5 overlijdens geweest .... Dat zegt genoeg , hé .  Nu ben ik weer een weekje thuis en dan nog nacht met kerst avond , das minder goe . Maar we zullen er het beste maar van maken hé , we tellen dan wel af ..... We gaan Silverster in Duitsland vieren !!!

Vandaag zijn onze jongens op sportdag geweest . Ze hadden geen zin , maar het viel heel goed mee .  Ze zijn gaan skieën en ijschaatsen ... Gelukkig zijn ze heel terug thuis ! Voor de rest van de week moeten ze niet veel meer doen , morgen nog een halve dag , donderdag avond hun rapport gaan halen en vrijdag nog even naar school !

Dorien die moet heel de week nog gaan , maar veel doen ze ook niet meer ! Kerstfeestje hier en feestje daar .... leuke tijd nu vind ik !

4871z

 

16:22 Gepost door madeliefje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: druk, nacht, ijschaatsen, skieen |  Facebook |

Commentaren

:-) Jouw kids hebben geluk ... bij ons hebben ze zelfs nog toetsen. Dat vind ik wel wat overdreven, mja ... wie ben ik hé ...
En kerst ... maak je daar maar geen zorgen over. We maken er gewoon op het werk toch het beste van! ;-)
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 17-12-07

Goede avond Carine Tja, die eindejaarsperiodes zijn voor vele ouderen van dagen niet echt mooie periodes om mee te maken. Velen zijn eenzaam en verlaten en krijgen amper bezoek, laat staan de warme aandacht die ze NU juist nodig hebben... (het is soms om angst te hebben te verouderen). Velen laten zich dan ook helemaal langzaam uitdoven...

Met kerstavond moet je werken maar de "schade" zullen jullie daarna in Duitsland dik en dubbel inhalen hé ;o))) Ik duim voor goede uitslagen van de jongens en hoop dat Dorientje het fijn heeft deze week !

Ik ben benieuwd naar de wenskaart die je maakte en uiteraard naar de uitslag van je test...

Maak er nog een hele fijne avond van hé...

Lieve groetjes voor jou en het gezinnetje...
Lucky

Gepost door: Lucky | 17-12-07

Geniet van deze kerstperiode met je gezinnetje, familie en vrienden!
Het is een gezellige tijd.
Groetjes

Gepost door: Ilona | 18-12-07

Goedemiddag...
Het is disdag en de week gaat morgenmiddag al door de heflt, goddank mijn laatste, ben er aan toe, zeker na de spanning van afgelopen week.

Een fijne dag, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 18-12-07

Geniet van de feestdagen...

Gepost door: Annick | 18-12-07

De commentaren zijn gesloten.