14-01-08

voorbij

Die drie nachtjes werken zijn voorbij en ik ben er niet kwaad voor ! Het was druk en vermoeiend .... Veel belletjes en drukke toeren ! Niet veel aan te doen zeker . In de vooravond valt het gewoonlijk wel mee , maar eens middernacht dan begint het ... We zijn er weer een weekje vanaf , we zullen maar niet klagen zeker . Er zijn ergere dingen dan dat ....

Vandaag dus geslapen terwijl Vicky hier haar zieltje uit haar lijf werkt voor mij .... Ik heb ze deze morgen wel in gang moeten zetten ! Ze had zich overslapen ... Dan de garage maar open gelaten zodat ze binnen kon  . Gelukkig is ze toch gekomen want het is heel plezant om op te staan en je huisje ruikt fris gepoetst !!!

Deze avond moet ik om 19 uur terug op het werk zijn . Samen met mijn andere nacht collega's krijg ik uitleg hoe het medisch dossier werkt op de pc ! Hopelijk hebben we het allemaal snel door ... Zo zie ik mijn andere nacht collega's ook nog eens hé !

16841z

Commentaren

Madeliefje Ik kom je een heel mooie maandag wensen en hopelijk toch ook een schone week ,waar je toch wat kunt van genieten.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 14-01-08

* bloos bloos * Kwaad ben ik, en teleurgesteld ... op/in mijn wekker!! Wat er is misgelopen weet ik niet, maar hij liep dus deze morgend NIET af (gggrrr)! Haasten, kids overstuur, vliegen op de baan ... Maar toch een mooi, proper & gezellig huisje getoverd! Carine, merci om "mijn nieuwe wekker" te zijn vandaag. Zonder jou belleke was ik nu misschien nog aant slapen ;o)
Sorry voor de last, kan er al wat mee lachen! Is de eerste keer dat mij dit overkomt, en jongens, dit voelde echt niet goed... wat een ochtend!!

Alee, geniet van je weekje rust, je hobbies en al de rest hé!!

Lieve groetekes van Vicky

Gepost door: Vicky | 14-01-08

Hallo, Een prettige dinsdag gewenst.
Je hebt altijd leuke verslagjes om lezen.
Lieve groetjes

Gepost door: Ilona | 15-01-08

Goedemorgen op deze dinsdag, donker en grauw.
Fijne dag, liefs

Gepost door: Suus | 15-01-08

Ik kom jullie een warme groet brengen op deze koude natte dinsdag.

Gepost door: Annick | 15-01-08

De commentaren zijn gesloten.