28-05-08

ben er terug !

Dat ik het druk heb moet ik hier niet komen vertellen zeker ... Dat begrijpt iedereen . Maar ik ga toch proberen om hier terug regelmatig iets te posten !

Vorige week was ons kleinkind hier en dan leef je daar voor hé ... De momenten dat de mama gaat werken zijn dan voor mij en ik geniet daar met volle teugen van ! Ik heb een klein zwembadje gekocht  en daar heeft hij zijn angst voor water wel in overwonnen . Hij vond het heel leuk iedereen nat te maken ! Maar wie spetterd mag wat terug verwachten hé ... Donderdag was het toch niet zo warm om in het water te spelen en ik had het badje dan ook weg gedaan . Maar dat was niet naar zijn zin ... hij is aan iedereen gaan vragen om het badje terug te zetten ! Leuk hoe hij nu tegen zijn nonkels en tante bezig is . Hij leert ze nu pas echt kennen ...

Deze week is het dan weer wat afkicken , de eerste dagen loopt iedereen wat verloren ... Maar dan doe ik dingen waar ik de vorige week niet aan toe ben gekomen . Maandagmorgend heb ik ( terwijl Vicky beneden alles weer proper maakte ) de berg strijk weg gewerkt . Dat was nodig ... daar kom je niet aan toe overdag en s'avond heeft niemand er zin in ! Ik had al heel lang zin om nog eens naar de zonnebank te gaan , zelf daar had ik geen tijd voor . Maar daar heb ik ook tijd voor gemaakt , zalig ... Straks ga ik voor de tweede keer ! Gisteren morgen ben ik naar de garage geweest om onze winterbanden er af te laten halen . Dat is ook zoiets dat steeds uitgesteld werd ... maar hoog tijd dat het gebeurde ! Nadien heb ik eens lekker niets gedaan !!!!

SSN20419LARGE

Commentaren

Heey,
hopelijk is alles gauw op een rijtje... is de rust er, en komen er (goede) uitslagen.

Geniet deze tijden maar lekker van die weken dat hij er wel is, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 28-05-08

Madeliefje Een mens moet dat eens kunnen hé tijd vrijmaken voor zijn eigen,of anders heeft je niets meer.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 28-05-08

groot gelijk dat je eens aan jezelf denkt en volop geniet van Matthew ... Je hebt al zoveel moeten missen immers.
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 28-05-08

De commentaren zijn gesloten.