26-06-08

van alles en nog wat ...

Het weekend is voorbij ! Het is allemaal heel vlot verlopen , iedereen was tevreden . Wat moet dat meer zijn hé ! We hebben dan ook schitterend weer gehad en hebben veel buiten gezeten en gewandeld . Lekker gegeten en veel plezier gemaakt ...

Dinsdag hebben onze kids hun rapport al gekregen , ze hebben beide een A attest ! Dus heel goed gewerkt !!! Ons Dorien haar rapport staat zoals steeds vol lof ... Zij heeft geen echt rapport maar wel per vak of juf een verslagje wat ze gedaan hebben en hoe Dorien het doet of er mee omgaat .

Ventje heeft zich in het weekend een beetje te erg uitgeleeft en heeft samen met de kids een balletje getrapt ! En ja je blijft nu eenmaal geen 20 meer hé ... Hij had dan ook sinds zaterdag pijn aan de ribben ! Met pijnstillers te nemen ging het nog , maar maandag na het werk was het dan toch zo erg dat hij naar de dokter wilde ... gisteren dan een foto laten nemen en ja dan toch een rib gebroken ! Dus met gevolg dat hij 4 weken thuis moet blijven ... Ja niets aan te doen hé , hopelijk is de pijn vlug een beetje minder !

Ik heb gisteren mijn uitslag gaan halen van Photoshop 2 en ik had 87.5 % ! Ik ben best tevreden ... Alleen spijtig dat ik het derde jaar niet kan doen , dat valt op een woensdag en dan moet ik de bowling opgeven . Ik ga wel proberen om een andere cursus te volgen ... we zien nog wel .

weekend 2008 023

weekend 2008 018

Commentaren

Jeetje, die heeft dan wel een heel hard balletje getrapt hahaha...

Beterschap!
Liefs Suusje

Gepost door: Suus | 26-06-08

HAllo Hey proficiat met al dei goed uitslagen :-)
En dat si wel spijtig dat je het derde jaar niet kan afmaken ..maar je zal vast al een heel stuk ver staan met photoschop..mooie onstpannende foto's van jullie weekend
Geniet nu dit weekend ook nog van het lekker weertje dat er aan gaat komen .
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 26-06-08

Hallo Het was inderdaad een heel fijn weekend hé, al dat niet met de voetbal en bijhorende drank ;o)))Zeker voor herhaling vatbaar...

Veel beterschap aan bompi gewenst en was ik van hem dan zou ik in het vervolg toch eerder met de UNO spelen hoor... veel minder risico's op "ribbreuken"

Lieve groetjes
Lucky

Gepost door: Lucky & Veronique | 26-06-08

Ik wens U nog een heel fijne donderdag avond Carinne

Gepost door: Yolanda | 26-06-08

Hey! bedankt voor je bezoekje aan mijn blogje! 't Is de 1ste maal dat ik hier op blogronde kom maar het lijkt mij hier ook wel een leuke boel. Wens je ventje maar veel beterschap, leg hem een beetje in de wattekes eh! Groetjes en tot blogs, Kristel.

Gepost door: kristel | 27-06-08

De commentaren zijn gesloten.