27-06-08

laatste dag ...

Ieder schooljaar gaat precies steeds sneller voorbij ! Dorien is vandaag nog naar school , veel doen ze niet meer maar het is wel leuk . Onze jongens moeten vandaag hun inschrijving voor het volgende schooljaar binnen brengen en het getekend schoolregelement . Ze moeten er pas om 10 uur zijn en ik denk dat ze na een half uurtje al gedaan hebben ...

Ik mag straks beginnen aan mijn blokje nachten . Deze keer met mijn vaste collega ! Het is al bijna 6 weken geleden dat ik haar gezien heb ... Dus er zal veel bij te vertellen zijn !

Nu is het even wachten op de technieker van telenet , ze komen vandaag digitale TV aansluiten .... Voor onze kids zeker een goed moment ! En voor mijn ventje ook nu hij niet veel anders kan doen dan TV kijken .... Ik was er eigenlijk altijd wat tegen . Want ik vind dat ze al zoveel voor TV hangen . Maar op de lange duur kan je niet anders dan mee doen hé en voor 4 euro in de maand en gratis instalatie ... Het wordt wel goedkoper als je wat langer wacht !

weekend 2008 001

weekend 2008 002

Commentaren

Hij juichtte vast voor Holland!!
hahaha

De foto komt later pas, ga vanmiddag naar de kapper, verder gaan we dit weekend in België doorbrengen.
Hihi

Fijn weekend, ondanks de werkdruk!
Liefs

Gepost door: Suus | 27-06-08

Madeliefje Ik kom je een heel mooi en zonnig eind juni weekend wensen,eentje om ervan te genieten.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 27-06-08

Hihi Dat hoedje hoeft hij nu alvast niet meer op te zetten om te supporteren hé... Bij gelegenheid geef ik hem eentje van Anderlecht, dat staat beter ;o)))

Werk ze maar goed deze nacht en veel plezier met het bijkletsen met je vaste collega...

Digitale televisie ? Wij hebben dat dus ook maar om eerlijk te zeggen vind ik er mijn weg niet in terug gezien het aanbod ook ZONDER dat reeds zo groot is... maar toch veel plezier ermee hé !!!

Lieve groetjes voor jou en het gezinnetje
Lucky

Gepost door: Lucky & Veronique | 27-06-08

hopelijk valt het weer wat mee in de vakantie dat de kids wat buiten kunnen gaan spelen en blijft het augustus droog als ze onse plateau gaan gieten voor het huis
groetjes

Gepost door: thor | 29-06-08

bedankt voor je bezoekje

Gepost door: frank | 30-06-08

De commentaren zijn gesloten.