14-07-08

lang geleden

Nu is het wel heel lang geleden dat ik iets gepost heb ! Maar stoppen doe ik zeker niet hoor .... Ik heb even mijn tijd nodig voor andere dingen .

Zo hebben we vorige week de zolderkamer onder handen genomen ! Sinds Veronique in Mechelen is gaan wonen heeft Wouter die kamer ingepalmt ... En omdat hij daar graag zijn kamer van zou maken , hebben we die terug moeten schilderen . Er moest eerst wel een stevige grondlaag op de vorige verf ... De muren waren in legerkleuren geschilder , dondergroen , bruin , beige ! Ze hadden dat zelf mogen doen toen ze 6 of 7 jaar waren ... Nu heeft Wouter ook mogen helpen om het te overschilderen . We zijn blij dat het gedaan is , nu zijn bed en kastje nog naar boven verhuizen , het zetelbed dan weer naar de ander kamer beneden . Nog een tafel en enkele kastjes gaan halen bij Ikea ! Dus nog even werk om alles in te richten ...

Gelukkig gaat het met mijn ventje zijn ribben de goede kant op ! Hij kan nu toch al terug in bed liggen en slapen . Deze week moet hij nog een controle foto laten maken en dan hopelijk voor hem mag hij de volgende week terug gaan werken ! Hij moet dan nog 1 week gaan en dan begint zijn verlof !!! Ik moet woensdag en donderdag de nacht gaan doen ... ik moet spijtig genoeg nog 5 nachtjes werken voor mijn verlof begint .

 suzanne

Commentaren

Carine Hier duurt het ook nog even voor we nogeens op verlof gaan, wij hebben in juni een weekja aan zee doorgebracht en nu duurt het tot einde het jaar dan gaan we naar Duitsland om te feesten.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 15-07-08

De commentaren zijn gesloten.