29-07-08

drukke dagen

Deze dagen staat er hier veel op het programma ! Wassen , strijken , opruimen , inkopen doen en inpakken ...

Straks komt er nog een vriendinnetje van Dorien langst ! Daar kijkt ze naar uit . Ze kent haar al van de lagere school  . Ze gaan wel naar dezelfde school maar zien elkaar daar niet meer en dat vind ze heel spijtig . Dus dat zal bij tetteren zijn vandaag ! Nu ga ik eerst de strijk die er al ligt weg werken . Ik laat het nu niet graag samen komen anders wordt het te veel ineens .  Na de middag gaan we nog even winkelen , zien of we nog een koopje kunnen doen ... En de reisapotheek nog even aanvullen , ontsmetting , klevers , pijnstillers ... Dat mag ik zeker niet vergeten te gaan halen ! Alhoewel ze dat in Duitsland ook verkopen ...

Cat3

Commentaren

hoi madelief... leuk dat je bij me langs kwam en voor je reactie,natuurlijk moet iedereen weten wat hij doet met bloggen maar het viel gewoon op!!Alleen zo,n nare ervaring als jij verteld is natuurlijk niet leuk.Ik wens je een hele fijne dag en zet je linkje op me blogje groetjes van arie.

Gepost door: arie | 29-07-08

Maar vast ook een heel gezellige drukte, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 29-07-08

Tja... ...zo'n "volksverhuis" vraagt uiteindelijk veel voorbereidend werk hé !!! Het komt wel allemaal in orde, geen paniek, gewoon alles op zijn tijd.

Lieve groetjes
Lucky

Gepost door: Lucky & Veronique | 30-07-08

Madeliefje Ik kom jullie een heel mooi en zonnig weekend wensen,eentje met aangename temperaturen waar een mens toch kan van genieten.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 01-08-08

groetjes frank

Gepost door: frank | 07-08-08

De commentaren zijn gesloten.