11-09-08

donderdag

Mijn eerste nacht werken zit er weer op , nog eentje te gaan ...

Normaal probeer ik het een beetje rustig aan te doen voor ik moet gaan werken , maar gisteren was dat helemaal niet het geval ! Eerst moest ik naar de les Photoshop . Bijna te laat aangekomen , dacht dat het op 9 uur begon maar het was 15 min vroeger . Gelukkig ga ik steeds goed op tijd door ... We zitten met 9 in de klas , 3 mannen en 6 vrouwen . De les viel ook heel goed mee , de achterstand die we hebben door van het 2 de naar het 4 de jaar te gaan valt precies wel mee . We hebben een ander boek nodig " Digitale fotografie en beeldbewerking " En we hebben wat basistechnieken herhaald , dus dat zal wel lukken !

Nadien ben ik naar Mechelen gereden om Vé en Mà op te pikken ; Zo konden ze mee gaan naar de opening van de Nieuwe AH in Hoogerheide ! Dat was echt de moeite !!! Ik was er enkele dagen voordien nog geweest en toen stonden al de rekken er alleen nog maar en waren ze bezig met de prijskaartjes en inrichting ervan .  Nu helemaal vol ... Knap gedaan !!!  Ventje is tevreden dat hij in de winkel is gebleven en overgestapt is naar AH . Ik denk dat er al veel spijt hebben dat ze het niet hebben gedaan ... Die zijn naar een kleinere winkel van C1000 gegaan in het centrum van Hoogerheide . De winkel ging officieel om 18 uur open en wij mochten van 16 tot 18 komen kijken met een hapje en drankje ... Je kan je niet voorstellen hoeveel mensen er om 18 uur voor de deur stonden ! De deuren gingen open en de winkel stond direct vol !!! Er was geen plaats meer om met de buggy door te kunnen ... Ik had graag nog wat inkopen mee genomen maar dat was niet te doen ! Zal voor volgende week zijn . 

Om 19 uur waren we thuis , dan snel nog frietjes voor onze jongens gebakken ( die waren niet mee geweeest ) en weer naar de bowling voor de wekelijkse liga . Samen met Wesley hebben ze 11 en een half punt gepakt !!! Volgende week moeten wij spelen en is de jeugd vrij . Nadat ik ze daar had afgezet moest ik nog spoeden om op tijd op mijn werk te zijn ...

Dat was mijn rustig dagje voor mijn nachtdienst ...

Nu nog ééntje te gaan !

haveaniceday62

15:38 Gepost door madeliefje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: opening, nieuwe winkel, ah, bowling, nachtdienst, photoshop, les |  Facebook |

Commentaren

:-) drukdrukdruk ... klinkt bekend ;-)
Jullie zullen je volgende week moeten weren dan, om het even goed te doen als de jeugd ;-)
Gelukkig viel de photoshoples mee ... van het 2de ineens naar het 4de jaar is niet niks. Dikke pluim!!!

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 11-09-08

Amaaaai Ik vraag me echt af wat bij jou een "drukke" dag dan inhoudt ;o)
Allez, de winkel was precies echt de moeite ... kzal toch eens moeten afzakken naar daar en bij Bompi wa voorraad gaan inslaan!!
Doe da verder nog goe en tot binnenkort!!
Vicky xxx

Gepost door: Vicky | 11-09-08

weekend... ik kom je een fijn weekend wensen groetjes van arie....

Gepost door: arie | 12-09-08

De commentaren zijn gesloten.