19-01-09

een dikke proficiat !!!

Jeroen , Wouter en Dorien hebben het gisteren fantastisch goed gedaan bij het Rubens toernooi  ! Jeroen stond tweede voor hij aan de finale moest beginnen en Wouter is op het laatste nog gezakt naar een welverdiende 5 de plaats ! Dorien is nog gezakt naar een 7 de plaats , ze heeft zeker haar best gedaan !!!

Jeroen moest dus de finale spelen ... hij had er duidelijk zin in en speelde onder stress heel goed , hij gooide maar liefst 220 - 212 en 224  en eindigde dan ook met een totaal van 656 kegels op een verdiende 1 ste plaats !!! Hij had 66 kegels meer dan de tweede en 98 dan de derde ...

Dieter heeft het ook héél goed gedaan ! Hij stond voor de finale op de 3de plaats en is nog geklommen naar de 1 ste plaats !!! Hij heeft 193 - 158 en 173 met een totaal van 524 kegels gegooid ...

Bedankt Ronny en Mike om hen zo goed te begeleiden !!!

Een dikke proficiat !!!

Hopelijk was dit een goede oefening voor volgende week , dan moeten ze daar ook het eerste deel van de Nationale kampioenschappen spelen !

vanalles 030 kl

blogprentjes 197

Commentaren

Een hele dikke proficiat Ze hebben allen heel erg hun best gedaan en dan vertaalt zich dat in giede resultaten hé Madeliefje, alhoewel goede en intensieve trainingen ook wel hun vruchten zullen afwerpen.

Werk ze goed en hopelijk wordt het een rustige nacht...

Lieve groetjes aan iedereen, vergeet grote zus en kleinzoontje niet hé, dank u...

LUCky

ps stemmetjes zijn uitgebracht ;o)

Gepost door: Lucky | 19-01-09

De commentaren zijn gesloten.